Fins a deu blaugranes podrien anar amb les seves seleccions aquest estiu

Fins a deu blaugranes podrien anar amb les seves seleccions aquest estiu

Molts d’ells disputaran el Mundial de bàsquet, mentre que la resta disputarà la classificació per a l’Europeu 2015 En el cas de diverses seleccions encara falta saber la llista de 12 jugadors de forma oficial

Fins a deu jugadors del Barça de bàsquet podrien disputar aquest estiu tornejos amb les seves seleccions. Encara que algun d'ells no té la presència confirmada, la gran majoria serà protagonista al Mundial 2014 i a la segona fase de classificació per a l'Eurobasket del 2015.

Ante Tomic i Mario Hezonja, amb Croàcia, jugaran el Mundial del bàsquet, que es disputarà a Espanya del 30 d’agost al 14 de setembre. Tot i que la seva presència encara no està confirmada, ja que la llista prèvia la formen 17 jugadors, tot sembla indicar que els dos blaugranes seran entre els 12 escollits. Kostas Papanikolaou, amb Grècia, jugarà també el Mundial, així com Erazem Lorbek, que està dins de la preselecció de 16 jugadors d’Eslovènia.

Pel que fa a l’amfitriona, la selecció espanyola, comptarà amb dos escortes: el capità Juan Carlos Navarro i Álex Abrines, que serà el jugador més jove d’Espanya en aquesta competició. Pel que fa al Brasil, Marcelinho Huertas serà el director de joc dels sud-americans en aquest Mundial d’Espanya.

El Preeuropeu, present

Tot i que la gran cita és el Mundial de bàsquet, dies abans es disputa la segona fase de classificació per a l’Eurobasket del 2015, que encara no té seu definida –se sabrà a finals de setembre– després de la renúncia d’Ucraïna.

Tomas Satoransky, amb la República Txeca, Marko Todorovic, en una preselecció amb Montenegro, i Ludde Hakanson, que està en una preselecció de 14 jugadors i tot apunta que serà convocat, són tres jugadors del Barça que poden arribar a disputar aquesta fase de classificació que tindrà lloc del 10 al 27 d’agost.

Hi haurà un total de 26 equips, dividits en set grups, que es disputaran les 13 places que hi ha en joc. Cal recordar que hi participen seleccions potents i històriques com Itàlia, Rússia, Alemanya, Gran Bretanya, Bòsnia i Hercegovina, Macedònia i Israel, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut