FIATC Joventut - FC Barcelona: Derbi d’alt voltatge

FIATC Joventut - FC Barcelona: Derbi d’alt voltatge

Els homes de Xavi Pascual visiten Badalona amb l’objectiu de guanyar un FIATC Joventut que és la revelació del campionat

El FC Barcelona visita la Penya en el derbi de la jornada a la Lliga ACB. Els blaugranes estan obligats a guanyar el FIATC Joventut, un equip que està completant una gran temporada i que presenta uns números idèntics als dels de l’equip entrenat per Xavi Pascual (14 victòries i 6 derrotes en 20 partits).

El duel que va enfrontar tots dos equips a la primera volta al Palau Blaugrana va acabar amb victòria a l’últim segon per als de Salva Maldonado, fet que obliga el Barça a guanyar per més d’un punt per endur-se el ‘basket-average’. Les estadístiques estan a favor dels blaugranes, ja que fa nou anys que la Penya no aconsegueix un doblet, és a dir, guanyar els dos duels directes contra el Barça a la Lliga regular.

Xavi Pascual no podrà comptar ni amb Maciej Lampe ni Marcus Eriksson per al partit a Badalona. Ambdós jugadors ja van ser baixa en els últims compromisos barcelonistes. Per banda local, Salva Maldonado sí que disposarà de tots els seus efectius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut