fcb.portal.reset.password

Doellman, fent un llançament en el partit del Palau. FOTO: Arxiu FCB

Ha arribat el dia. S’obre el teló de la Copa del Rei. Una de les millors competicions a nivell mundial de bàsquet i aquest cop Las Palmas de Gran Canària serà l’escenari d’un competició que ha vist consagrar-se jugadors de primer nivell. El Barça de Xavi Pascual dóna el tret de sortida a la Copa contra un València Basket que està més fort que mai aquest curs. A partir de les 19 hores -18 hora local- catalans i valencians lluitaran per un lloc a les semifinals de la competició del KO.

El rival

Té una plantilla de nivell Eurolliga, competició que va començar jugant aquest curs, amb jugadors internacionals i de gran recorregut a la Lliga Endesa i a Europa. El seu jugador més valorat actualment és el català Pau Ribas, amb 11 punts, 4,1 assistències i 14,8 de valoració, mentre que diversos jugadors voregen la desena de punts per partit, com Sato (8,6), Harangody (8,6), Loncar (8,7), Dubljevic (8,9) i Nedovic (9.1). És un equip molt sòlid, compensat, i que, segons Xavi Pascual, “és el rival més dur que ens podia tocar i ens obligaran a jugar molt bé per poder guanyar”.

El Barça

Tot i que Juan Carlos Navarro, Brad Oleson i Maciej Lampe no arriben al 100%, perquè acaben de sortir de lesions, Xavi Pascual podrà comptar amb tota la plantilla per a la Copa del Rei. El tècnic blaugrana, durant la prèvia, comentava: “Som conscients de la dificultat del primer partit. És un rival amb moltíssima experiència, molta qualitat i capacitat de competir”. I és que obrir la Copa no és fàcil per a ningú i els blaugranes hauran d’estar molt atents des del primer minut per aconseguir el seu objectiu de superar els valencians i avançar fins a les semifinals.

Tornar a dalt