FC Barcelona – Unicaja Màlaga: Homenatge i partit gran al Palau

FC Barcelona – Unicaja Màlaga: Homenatge i partit gran al Palau

Després de tres derrotes consecutives els de Pascual necessiten el triomf per no allunyar-se de la primera posició (Esport3, 12.30 h) Durant el descans es retrà homenatge a exentrenadors, exjugadors i exdirectius del Barça per les 1.000 victòries a l’ACB

El Barça de bàsquet rep aquest diumenge l’Unicaja de Màlaga, que actualment ocupa el primer lloc de la taula a la Lliga Regular de la Lliga Endesa amb un balanç de 13-2. Els de Joan Plaza, que a Europa han començat amb mal peu el Top 16 (0-2), s’estan mostrant molt sòlids al campionat domèstic i compten amb una plantilla molt compensada i amb molts recursos ofensius. Al llarg de la història el Barça ha guanyat 38 dels 50 partits disputats fins ara.

El rival

Amb Ryan Toolson, màxim anotador de l’equip amb 12,7 punts, i amb molts jugadors a prop dels deu punts per partit (Granger 8.3, Thomas 9.9, Vázquez 9.4 i Kuzminiskas 9.6) que demostren la fortalesa de l’equip andalús, que no depèn d’un sol jugador, l’Unicaja s’ha fet fort en aquest inici de temporada i ja suma 13 victòries en 15 partits. Els de Plaza, que ja van superar el Madrid al Carpena, de ben segur que dificultaran les coses als catalans.

Homenatge

A banda de veure un gran partit, el públic del Palau viurà un homenatge durant el descans. Diversos exentrenadors, exjugadors i exdirectius del Barça participaran en l’acte de commemoració de les 1.000 victòries a la Lliga Endesa. Tots els aficionats que s’apropin al Palau rebran un obsequi al seu seient amb les fotos i els noms de tots els jugadors que han participat en aquesta gran fita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut