FC Barcelona-UCAM Múrcia CB: Volen seguir amb la bona ratxa

FC Barcelona-UCAM Múrcia CB: Volen seguir amb la bona ratxa

12.00 hores, Esport3: Els homes de Xavi Pascual reben la visita de l’equip revelació de la Lliga ACB en el moment més dolç

Amb set victòries en vuit partits a l’ACB, i després de completar el set de set a l’Eurolliga, el Barça afronta la novena jornada de Lliga contra l’UCAM Múrcia, que també passa per un molt bon moment de forma. Els blaugranes vénen de guanyar a la sempre complicada pista del Fuenlabrada (64-79) i de superar l’Emporio Armani a l’Eurolliga (84-80).

Xavi Pascual haurà de gestionar el cansament acumulat de la plantilla després de disputar divendres competició europea. De fet, l’entrenador blaugrana comptarà amb la baixa segura de Juan Carlos Navarro, que té una elongació del bíceps femoral de la cuixa dreta. Com a curiositat, el Barça buscarà la mil·lèsima victòria a la Lliga Endesa.

El millor UCAM Múrcia de la història

Amb cinc victòries i tres derrotes, l’equip murcià acumula el seu millor registre de la seva història, i supera els de les temporades 1994/95 i 2007/08. Marcelinho ha advertit que l'UCAM Múrcia és un equip que "ha incorporat jugadors interessants, barrejant experiència i juventut. És un equip bastant complet i que dóna molta guerra als seus rivals".

Els homes de Diego Ocampos mantenen la imbatibilitat a casa, però aquest diumenge afronten el complicat repte de guanyar al Palau Blaugrana, cosa que no han aconseguit mai. Liderats pel pivot Augusto Lima, provaran de guanyar un Barça, ara per ara, intractable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut