FC Barcelona – Movistar Estudiantes: Assegurar la tercera plaça a l'ACB

FC Barcelona – Movistar Estudiantes: Assegurar la tercera plaça a l'ACB

Els blaugranes van caure a l’anada després d’un partit vibrant que va decidir-se als últims instants

El FC Barcelona buscarà la tercera victòria consecutiva, la segona de la setmana, aquest diumenge davant el Movistar Estudiantes al Palau Blaugrana (12.15 h, Esport 3). A falta de quatre partits per acabar la fase regular, l’objectiu dels de Xavi Pascual passa per assegurar la tercera plaça de la Lliga Endesa, tal com reconeixia Ante Tomic a la prèvia: “Aquesta temporada hem perdut més partits del compte, però ara el que toca és assegurar el tercer lloc i al play-off donar una mica més per poder ser a la final”.

Abans, però, s’ha de guanyar l’Estudiantes, 13è classificat de la Lliga Endesa amb 12 victòries i 18 derrotes. A la primera volta els blaugranes van acabar caient a la pista dels madrilenys (102-96) després d’un partit vibrant i molt competit. Per a Tomic, el fet d’haver perdut el primer partit els dóna un “motiu més per guanyar-los”, més enllà que sempre volen la victòria. Segons el croat, les claus passaran per “controlar el rebot i evitar les pèrdues de pilota”.

El balanç d’enfrontaments és de 63 victòries culers per només 11 d’estudiantils. Per tant, domini blaugrana en un aparellament especial per a tres jugadors de l’Estudiantes formats a les categories inferiors del Barça com són Nacho Martín, Joan Creus i Xavi Rabaseda.

L’equip, “motivat”

Després de vèncer el Río Natura Monbus (79-57) dijous passat, el d’aquest diumenge és el segon dels tres partits de Lliga consecutius que l’equip jugarà al Palau. Tomic assegurava a la prèvia que són “optimistes” i que estan motivats perquè van perdre a domicili contra els tres equips que els visiten.

Tercer classificat, amb 21 victòries i 9 derrotes, el Barça està molt a prop de tancar la fase regular en tercera posició. Cal afegir que Juan Carlos Navarro igualarà l’exjugador d’Estudiantes i Reial Madrid José Miguel Antúnez com a desè jugador amb més partits a l’era ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut