FC Barcelona – Montakit Fuenlabrada: Volen seguir amb la bona dinàmica

FC Barcelona – Montakit Fuenlabrada: Volen seguir amb la bona dinàmica

Els blaugranes reben la visita del Fuenlabrada (12.30 h Esport 3) després de la gran victòria davant del Maccabi de Tel Aviv al Top 16

El Barça de bàsquet afronta el seu segon partit al Palau Blaugrana en menys de 72 hores. Els blaugranes encararan el duel contra el Montakit Fuenlabrada (12.30 h, Esport 3) després de la gran victòria davant del Maccabi de Tel Aviv. Els homes de Xavi Pascual volen seguir amb la bona dinàmica mostrada a Europa i tornar a guanyar a la Lliga Endesa, després de la derrota de diumenge passat a Gran Canària. En el partit d’anada, els blaugranes van imprimir un ritme elevadíssim que va noquejar per complet l’equip madrileny (64-79).

El Rival

L’equip madrileny arriba a Barcelona amb optimisme després d’assolir una victòria important i soferta a casa contra el Bàsquet Sevilla la jornada anterior. Els homes d’Hugo López han sumat una victòria en els últims sis duels i a domicili no guanyen des del mes de desembre. A més, cal tenir present que el Montakit Fuenlabrada no ha pogut sortir mai victoriós del Palau Blaugrana en tota la seva història. Ara bé, tot i els condicionants, els blaugranes faran bé de no refiar-se d’un rival que necessita la victòria per allunyar-se de la part baixa de la classificació i hauran d’estar atents a homes com Andy Panko (18.1 punts per partit), Jeleel Akindele, Daniel Clerk i Diagne.

El Barça

Els blaugranes, per la seva banda, volen posar pressió al Reial Madrid i a l'Unicaja per apropar-se a la primera posició. Els de Xavi Pascual volen continuar mostrant la seva fortalesa com a locals, ja que no perden des del mes de novembre. La victòria davant del Maccabi al Top 16 ha incrementat la moral del vestidor i se sent preparat per canviar el xip i pensar en el partit de Lliga Endesa contra el Fuenlabrada. El tècnic culer encara no podrà comptar amb Àlex Abrines, que s’està recuperant de la seva lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut