FC Barcelona – Herbalife Gran Canària: A acabar la setmana amb triomf

FC Barcelona – Herbalife Gran Canària: A acabar la setmana amb triomf

Els de Xavi Pascual reben l’equip d’Aíto García Reneses, que s’ha reforçat molt bé i que també ha tingut partit europeu aquesta setmana Serà el tercer partit en sis dies per a un Barça que aquest divendres va debutar amb victòria a l’Eurolliga 2014/15

Ara toca l’Herbalife Gran Canària. La setmana gran del Barça pel que fa a partits disputats, amb tres en sis dies, i dos en menys de 40 hores de descans, acaba aquest diumenge al Palau Blaugrana (18 h, Teledeporte) en un partit en què el rival és d’entitat. Visita el recinte català l’Herbalife d’Aíto Garcia Reneses en la que serà la segona visita d’un entrenador il·lustre a Barcelona després de Pesic amb el Bayern. A més, el Gran Canària compta a les seves files amb Oriol Paulí, jugador del Barça cedit a l’equip insular.

Com arriba el Barça

Encara amb el dubte de Satoransky, que ja s’entrena amb l’equip, com bé va anunciar Xavi Pascual, tot i que no va jugar a l’Eurolliga, el Barça arriba amb la resta de jugadors disponibles, malgrat l’esforç fet en els últims dies. Aquest dissabte, després de l’entrenament previ al partit contra el Gran Canària, Tomic, Abrines i Oleson han parlat davant dels mitjans informatius: ”Divendres vam aconseguir una bona victòria però no hi ha temps per assaborir-la, ja que aquest diumenge tenim un altre partit complicat”, assegurava Oleson. A més, Abrines ha dit que “l’Herbalife Gran Canària és un dels equips més forts de la Lliga. Compta amb bons jugadors i amb un entrenador amb molta experiència”.

El rival

L’herbalife Gran Canària arriba al Palau amb un balanç d’1-1. Va caure en el seu debut a la Lliga Endesa a la pista del Reial Madrid i a la segona jornada va vèncer amb comoditat el Río Natura Monbús per 72-57. Aquesta setmana, en el seu debut a l’Eurocup, els homes d’Aíto van ser molt superiors al Cantú i van guanyar el seu partit per 101-81. Per tant, queda clar que els insulars saben jugar i també aconseguir el triomf amb diferents registres anotadors.

A la Lliga Endesa, els homes més perillosos fins ara, pel que fa a valoració, estan sent Tomás Bellas (14,5) i Brad Newley (13,5), mentre que a l’Eurocup el tirador Kyle Kuric i DaJuan Summers van brillar amb 19 i 13 punts, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut