fcb.portal.reset.password

Marcelinho dirigeix un atac en l'últim partit d'Eurolliga al Palau / GERMÁN PARGA - FCB

El Barça de bàsquet rep aquest vespre, a les 21 hores i en directe per Esport3 i C+ Deportes, el Galatasaray d’Istanbul en un partit clau per al futur immediat de l’equip i per a les seves aspiracions al Top 16. Els de Pascual, amb un balanç de 3-3, necessiten el triomf per continuar aspirant als dos primers llocs de la taula, per allunyar l’equip d’Ataman a dues victòries i per apropar-se a la classificació per als quarts de final. A més, el partit tanca la primera volta del Top 16 i és imprescindible acabar-lo amb triomf.

El rival

Compta amb jugadors de primer nivell i un gran equip. “El Galatasaray és un equip expert, sobretot en la posició de base. Però el que més em preocupa som nosaltres; segur que ho farem bé”, ha comentat Juan Carlos Navarro sobre els turcs. “Sense Arroyo i Micov van ser capaços de jugar una pròrroga amb el Maccabi. És més imprevisible a la seva Lliga que a l’Eurolliga. A Europa, contra el Maccabi, van estar a punt de guanyar”, ha dit l’entrenador, Xavi Pascual. El seu millor anotador és Zoran Erceg, amb 16,7 punts, i Micov i Arroyo també superen la desena de punts.

El Barça

Els de Xavi Pascual, amb Navarro i Oleson però sense Lampe, busquen el quart triomf al Top 16 i tancar la primera volta amb bon peu. Gran part de les opcions de classificació passen per guanyar aquest partit i sens dubte serà clau l’escalf de l’afició: “És un partit que ens ajudaria molt en el nostre objectiu de la classificació. Demanem el suport de la nostra gent, que ens està ajudant moltíssim i segur que serà molt important”.

Tornar a dalt