fcb.portal.reset.password

Satoransky, en una acció al Palau contra el Joventut. FOTO: Arxiu

Ha arribat el moment clau de la temporada. Ja no hi ha marge d’error, no es pot fallar. Si ho fas, et pots quedar en el camí del títol. I és que aquest dijous, a les 21 hores i en directe per Esport3, comencen els playoffs pel títol al Palau Blaugrana. Un clàssic del bàsquet per fer boca, un Barça-Penya que sempre deixa grans dosis de bàsquet. I també d'emoció. Els de Salva Maldonado ja saben què és vèncer a Barcelona aquest curs. I els de Pascual també saben què és guanyar a Badalona. Per tant, el primer partit al Palau serà clau.

El rival

Ha fet una temporada regular excepcional, en què ha acabat en setè lloc amb un balanç de 19-15. Compta amb un joc exterior desequilibrant, sobretot en la posició de base amb la parella Mallet-Hannah, que imposa un ritme elèctric, i també té experiència i punts a les mans amb Sergi Vidal, Ventura, Kirksay i Barrera. En el joc interior, tot i no ser molt de gaire alçada, disposa d'ofici i físic amb la parella Savané-Miralles i més punts exteriors amb Goran Suton i Álex Suárez. Tot això, amanit per la polivalència de Nacho Llovet.

El Barça

Després de sis victòries consecutives a la Lliga Endesa i amb l’eliminació a l’Eurolliga oblidada, és temps per pensar en gran i en creure que l’únic trofeu que hi ha en joc serà blaugrana. Però caldrà treballar de valent, i molt, per aconseguir-ho. El primer pas ha de ser al Palau, davant la gent barcelonista, per poder viatjar a Badalona dissabte (18.30 h) amb les màximes garanties i confiança. Que comenci la màgia dels playoffs!

Tornar a dalt