FC Barcelona-CAI Saragossa: Toca guanyar

FC Barcelona-CAI Saragossa: Toca guanyar

Els homes de Xavi Pascual volen tornar a guanyar després de perdre contra el Sevilla i el Fenerbaçhe (12.30 h, Esport3)

El FC Barcelona busca la novena victòria a la Lliga contra un CAI Saragossa que ve de guanyar a la pista del Grissin Bon Reggio italià, en partit d’Eurocup. Els homes de Xavi Pascual no passen per la seva millor ratxa, ja que encadenen dues derrotes consecutives en els últims dos partits. Primer van caure a Sevilla la setmana passada en la desena jornada de Lliga; i aquest dijous, contra el Fenerbaçhe a l'Eurolliga, al Palau Blaugrana. El Barça, que és tercer, es trobarà amb un CAI Saragossa que és setè, amb sis victòries i quatre derrotes.

Quatre absències a la zona exterior

Liderats per Pedro Llompart i Stevan Jelovac, els aragonesos volen aprofitar-se dels últims entrebancs blaugrana i no descarten sorprendre al Palau. Ante Tomic avisa que, “com cada any, estan jugant molt bé”. “Porten tres victòries consecutives i esperem un partit dur”, afegeix.

Xavi Pascual no podrà comptar amb Oleson, Navarro, Ericksson ni Abrines. DeShaun Thomas, no obstant, veu l’equip preparat per fer rotacions: “Estic preparat per jugar on sigui. Tenim un gran entrenador que prepara molt bé els partits”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut