Eurolliga: vuit partits, vuit reptes per al Barça de bàsquet

Eurolliga: vuit partits, vuit reptes per al Barça de bàsquet

Els blaugranes, que tenen un balanç de 3-3 en els sis primers partits del Top 16, encara aspiren a tot al grup E Si l’equip continua fort a casa, on ha de rebre el Maccabi i el Madrid, i millora a domicili, els dos primers llocs són possibles

La derrota d’aquest dijous a Madrid per 97-73 va ser dura. Però, a banda del mal de la derrota, tot continua obert al grup E del Top 16 de l’Eurolliga. El balanç actual de l’equip és de tres victòries i de tres derrotes, mentre que els dos primers classificats, el Maccabi i el Madrid, ja n’han sumat cinc. Però queden vuit jornades, vuit finals, i tot és possible. A més, pel Palau han de passar el Galatasaray, l’Alba de Berlín, el Maccabi i el Reial Madrid. Si el Barça continua fort a casa i trenca la mala ratxa a domicili, un dels dos primers llocs de la classificació és a l’abast dels de Xavi Pascual.

Els números del Barça a casa aquesta temporada a l’Eurolliga són sensacionals. I aquest és el camí. Guanyar a domicili encara dóna més valor a la feina feta a casa i aquesta temporada el rècord del Barça és de 7-1 al Palau amb una única derrota, contra el Fenerbahçe, en un partit en què els de Xavi Pascual ja tenien gairebé garantida la primera posició del grup. I és que l’equip és conscient que el factor pista, que només tindran els dos primers classificats, és clau i pot marcar el futur dels blaugranes en la màxima competició europea de clubs.

Amb l’equip al complet

Un dels fets que de ben segur ajudaran l’equip serà la tornada a les pistes, els pròxims dies, de Juan Carlos Navarro i Brad Oleson. Els dos jugadors, de la mateixa posició, són clau en l’esquema blaugrana i un cop siguin amb l’equip el grup encara serà més fort. A més, el bon moment que travessa Mario Hezonja, que va fer 22 punts a la pista del Madrid i fa menys d’una setmana va anotar 8 triples contra el Manresa, fa pensar que l’equip pot assolir una gran línia de joc i ser mòlt sòlid en aquest aspecte.

El millor remei per oblidar la victòria és superar aquest diumenge dia 8 l’Iberostar Tenerife al Palau Blaugrana (12.30 h) i posteriorment el Galatasaray el dijous 12 al Palau Blaugrana (21 h). Serà la primera final de les vuit que resten i cal oferir la millor versió per aconseguir el repte de la classificació i quedar entre els dos primers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut