Espanya i el Brasil fan els deures, però Croàcia torna a perdre

Espanya i el Brasil fan els deures, però Croàcia torna a perdre

Les dues seleccions amb representació blaugrana del grup A es classifiquen per als vuitens del Mundial de bàsquet en primera i segona posició, respectivament La Croàcia de Tomic i Hezonja haurà de lluitar contra Puerto Rico per ser a la fase següent

Quan falta només un partit per tancar la fase de grups, ja són unes quantes les seleccions que s’han classificat per a la fase següent. En clau blaugrana, la primera és la selecció espanyola de Juan Carlos Navarro i Álex Abrines, que, després de quatre partits, continua invicte. En l’última jornada disputada pels d’Orenga, la víctima va ser França, que no va poder fer res i va perdre per un contundent 88-64, en un partit en què l’exblaugrana Marc Gasol va acabar amb 25 punts de valoració.

Bona aportació també la que va fer el jugador del Barça Navarro que, en 25 minuts sobre el parquet, va acabar amb 14 punts (2 triples), 2 rebots i 3 assistències. Abrines, per la seva part, va fer dos punts.

Ara, amb la primera plaça del grup A assegurada, i a l’espera de conèixer el rival de vuitens, la selecció espanyola jugarà aquesta nit contra la Sèrbia de Sasha Djordjevic, a partir de les 22.00 hores.

Una Sèrbia que arribarà a aquest partit contra Espanya després de perdre contra el Brasil (73-81), l’altra selecció del grup amb representació blaugrana. Un triomf que va permetre a l’equip de Marcelinho Huertas (6 punts) retrobar-se amb la victòria, després de la clara desfeta contra els d’Orenga, i confirmar la segona plaça del grup A. Sense res en joc, doncs, a les 15.30 hores el Brasil jugarà contra Egipte el seu últim partit de la fase de grups.

Croàcia es juga la classificació

Al grup B, l’equip que no podrà relaxar-se és la selecció croata d’Ante Tomic i Mario Hezonja, que va encadenar la segona derrota consecutiva, aquest cop contra Grècia (76-65). Tomic, al cinc inicial, va acabar el partit amb 9 punts. Ara, el proper i últim rival d’aquesta primera ronda serà Puerto Rico (18.00 hores), en un enfrontament d’infart que decidirà l’últim combinat classificat per als vuitens d’aquest grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut