Espanya, Brasil i Croàcia sumen la segona victòria en el Mundial de bàsquet 2014

Les tres seleccions amb representants blaugrana guanyen Egipte, Iran i Argentina en la segona jornada de la Copa del Món

El Mundial de bàsquet no s’atura. I el protagonisme blaugrana, tampoc. En la segona jornada d’aquesta edició, fins a quatre jugadors del Barça van gaudir de minuts amb les seves seleccions i, de moment, ni l’Espanya de Navarro i Abrines, ni el Brasil de Marcelinho ni la Croàcia de Tomic i Hezonja coneixen la derrota.

Al Grup A, la selecció espanyola va tornar a sumar una victòria contundent en aquest Mundial, aquest cop després de superar Egipte (91-54). Com ja va passar contra l’Iran, va ser un partit en què el seleccionador Juan Antonio Orenga va poder fer rotar els seus homes més importants. Tot i així, Juan Carlos Navarro, que va jugar 19 minuts, va acabar amb 11 punts de valoració, després d’aconseguir 7 punts, 2 rebots i 4 assistències. Per la seva part, Álex Abrines va fer 9 punts.

En un altre partit del mateix grup que la selecció espanyola, el combinat del Brasil de Marcelinho Huertas també va aconseguir la segona victòria en aquest Mundial. Va ser contra Iran, el primer rival d’Espanya, en un partit en què els brasilers tampoc van tenir gaires problemes per guanyar els seus rivals (79-50). Marcelinho va acabar el partit amb dos punts.

Aquesta nit, amb el liderat provisional en joc, el Grup A viurà un enfrontament d’altura entre les dues seleccions del grup amb presència blaugrana a les seves files. I és que, a partir de les 22.00 hores, l’Espanya de Navarro i Abrines s’haurà de veure les cares amb la selecció brasilera de Huertas, en el primer test exigent per a l’equip dirigit per Juan Antonio Orenga.

Croàcia també continua invicte

Al Grup B, Ante Tomic i Mario Hezonja també segueixen el ritme dels seus altres companys del Barça. Aquest diumenge, la selecció de Croàcia va sumar un nou triomf, després de superar en un partit vibrant la selecció argentina (85-90). Tomic, que ja va ser decisiu en la victòria de la seva selecció contra Filipines (81-78), va acabar amb 5 punts, 6 rebots i 4 assistències, en 28 minuts disputats. Per la seva part, Hezonja es va quedar sense jugar, però espera el seu debut en aquesta Copa del Món. La primera oportunitat, aquest migdia, a partir de les 12.30 hores, contra el Senegal.