fcb.portal.reset.password
Dorsey, després d'un entrenament.

Dorsey, després d'un entrenament. FOTO: Arxiu FCB

Joey Dorsey deixa un gran record al Barça, a la seva gent i a Barcelona. El pivot nord-americà, que la pròxima temporada jugarà a l'NBA amb els Houston Rockets, ha fet una gran temporada sota les ordres de Xavi Pascual: ha complert a la perfecció el rol de segon pivot i ha ofert un gran rendiment quan més se l’ha necessitat. A través de set vídeos relatem l’estada del jugador de Baltimore a Barcelona.

1. Un dels nouvinguts. L’Eurolliga, com és habitual, va fer un joc de preguntes a Papanikolaou i Dorsey per veure què sabien del seu equip i de la ciutat un cop aterrats a Barcelona.


2. Esmaixades a dojo a Sant Julià. En el primer partit de la pretemporada, contra el Joventut de Badalona, Dorsey va ser un dels millors.


3. El debut de Dorsey al Palau. El dia del seu debut al Palau, contra el València, el pivot de Baltimore va deixar clar de quina pasta està fet.


4. Dorsey fa de Marcelinho: un triple a una cama. Després d’un entrenament, Huertas va reptar Dorsey a fer un triple com ell l’acostuma a fer. I no va fallar.


5. Espectacle de Dorsey… ballant al Palau. En un entrenament a portes obertes, Dorsey va fer gaudir el públic ballant com Michael Jackson. Els va deixar sense paraules.


6. El miracle de Dorsey a Istanbul: el toc de dits que força la pròrroga. Tomic va ser el millor jugador del partit, però Dorsey va ser decisiu amb un toc de dits per marxar a la pròrroga i acabar guanyant el partit.


7. Les esmaixades de Dorsey contra el València Basket al play-off. Tot i que els barcelonistes no van fer un bon partit, Dorsey va regalar als aficionats blaugrana una gran actuació amb un total de sis esmaixades.

Tornar a dalt