Els 20 triples del Barça contra l’Unicaja

Els 20 triples del Barça contra l’Unicaja

Aquesta xifra iguala el rècord de triples a la Lliga Endesa que el FIATC Joventut va establir la temporada 2012/13 contra l’Estudiantes

L’alta puntuació del partit de diumenge passat entre el FC Barcelona i l’Unicaja no s’entén sense la xifra de llançaments de tres punts de l’equip blaugrana. Els de Xavi Pascual van anotar 20 triples en 34 intents (59%), i van igualar així els triples en un partit a la Lliga Endesa, rècord que estava en possessió del FIATC Joventut. Els de Badalona van establir la marca la temporada 2012/13 contra l’Estudiantes, en aquell cas, mitjançant 35 intents, un més que els blaugranes.

El llançament des de la línia de 6,75 va ser el gran protagonista del partit per part blaugrana, no només per haver igualat el rècord de la Lliga Endesa. Dos llançaments de tres punts van ser decisius perquè el Barça pogués endur-se el partit. Un triple d’Abrines als últims segons de l’últim quart va forçar una pròrroga, moment en què el Barça va posar-se per davant en el marcador gràcies a un altre triple, en aquest cas de Maciej Lampe.

Thomas i Jackson, els més encertats

Fins a set jugadors blaugrana van encistellar un llançament de tres punts, una diversitat que demostra que el tir de tres punts és un dels punts forts de la plantilla. Els jugadors més destacats en aquest aspecte van ser DeShaun Thomas i Edwin Jackson, ambdós amb 4 triples en 6 intents. Van completar la xifra Àlex Abrines (4/7), Marcelinho Huertas (3/4), Mario Hezonja (2/4), Justin Doellman (2/5) i Maciej Lampe (1/1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut