fcb.portal.reset.password

Oleson, pujant la pilota aquest diumenge. FOTO: V. SALGADO - FCB

Navarro, en una acció del partit. FOTO: V. SALGADO - FCB

Xavi Pascual ja pot tornar a comptar amb Juan Carlos Navarro i Brad Oleson, dos jugadors cabdals en el sistema de joc de l’equip i també molt necessaris per la seva experiència i la seva maduresa en els moments decisius. La seva tornada a les pistes es va produir aquest diumenge en el partit contra l’Iberostar Tenerife. Van jugar pocs minuts, però la seva presència va ser molt positiva per al Barça. Amb el d’Alaska en pista, un parcial de +11 per al Barça. Amb Navarro, de +4. Produint des del primer dia.

Navarro, el líder de l’equip

Va lesionar-se a la pista de l’Estudiantes el 21 de desembre del 2014. Va haver de retirar-se del parquet per una lesió al bíceps femoral que l’ha tingut mes i mig allunyat de les pistes. En aquestes sis setmanes ha treballat cada dia al Palau per tornar més fort que mai al parquet i estar en plena forma en el moment més decisiu de la temporada amb l’arribada de la Copa del Rei i amb el Top 16 més viu que mai.

Aquest diumenge va ser rebut amb una gran ovació del seu públic i va anotar un triple de la casa: sortida de bloqueig, posició de peus mirant a cistella i triple. L’ànima de l’equip ja està llesta per continuar guiant els seus companys i per tornar a dominar la pista amb el seu saber estar i la seva decisió en els moments importants.

Oleson, també a punt

Els últims dos mesos l’escorta d’Alaska no ha tingut fortuna amb les lesions. Si a principis de desembre va patir una ruptura parcial de la sindesmosi del turmell esquerre que el va tenir un mes allunyat de les pistes, el dia de la seva reaparició contra el Panathinaikos va tornar a caure. Aquest cop va patir un esquinç al turmell esquerre que l’ha tingut tres setmanes més aturat.

Ara ha tornat més fort que mai i aquest diumenge contra l’Iberostar Tenerife va disputar 9 minuts, tots a la segona part, i fins i tot va anotar una cistella de dos des de la cantonada en un moment important. La seva experiència torna a estar al servei de l’equip i en els pròxims compromisos importants, a poc a poc, tant ell com el capità Navarro aniran agafant protagonisme per arribar al màxim nivell al primer gran títol de la temporada.


FC Barcelona Basket - Torna Juan Carlos Navarro... por fcbarcelona
Tornar a dalt