El Reial Madrid, el rival a la final de la Copa del Rei 2015

Els blancs han superat el Fiatc Joventut per 83-100 en la segona semifinal i repetirà final de Copa contra el Barça Els blaugranes disputaran la seva sisena final consecutiva i la 18a seguida en competicions ACB (Supercopa, Copa i Lliga)

Clàssic a la final de la Copa del Rei (diumenge, 19h, TV3 i TVE). Cap dels dos equips ho ha tingut fàcil, però el Reial Madrid i el Barça han superat els seus rivals a les semifinals per disputar una final més. Els homes de Pablo laso, en la segona semifinal, han superat el Joventut de Badalona per 83-100. Els madrilenys, però, han hagut de patir perquè al descans anaven per sota en el marcador. En la segona part l’actual campió de la competició ha fet un gran parcial, s’ha situat per davant en el marcador, i no ha deixat escapar la victòria.

18a final ACB consecutiva del Barça

I és que el clàssic entre Madrid i Barça suposa la 18a final consecutiva de l’equip de Xavi Pascual en competicions ACB. El mèrit, increïble i no aconseguit mai per ningú, també suposa la sisena final consecutiva dels catalans, que en els últims anys han guanyat la competició el 2010, el 2011 i el 2013, tornaran a disputar una final contra el Madrid per segon any consecutiu i per cinquè any dels últims sis.

En cas de superar aquest diumenge el Reial Madrid, el Barça igualarà els blancs en títols totals de la Copa del Rei amb 24. Actualment els catalans en tenen 23, 16 des que existeix l’ACB.