fcb.portal.reset.password

Tibor Pleiss, a punt de fer la prova d'esforç / FOTO: Germán Parga - FCB

El FC Barcelona, campió de la Lliga Endesa, ja ha començat a córrer. De moment, però, només ho ha fet per les cintes que hi ha a les màquines de la Ciutat Esportiva, destinades a les proves d’esforç.

Sis han estat els jugadors del primer equip, més Markus Eriksson, que han estat presents aquest matí a primera hora a Sant Joan Despí. Al costat de l’aler suec, que la temporada passada va jugar com a cedit a La Bruixa d’Or Manresa, també hi han estat Justin Doellman, Tibor Pleiss, Brad Oleson, Bostjan Nachbar, Maciej Lampe i Erazem Lorbek.

Els joves que han estat al costat dels més veterans i que ajudaran en aquests primers dies de treball fins que no s’incorporin els mundialistes són Stefan Peno, Nedim Djedovic, Emir Sulejmanovic, Milan Draskovic i Marc Cuesta.

Aquesta tarda, a les 18.30 hores, entrenament al Palau. Abans, a les 18.15 hores, Bostjan Nachbar atendrà els mitjans que s'acostin fins el pavelló barcelonista.

Pendents de Lorbek                                                    

Erazem Lorbek serà examinat al llarg de tota la jornada d’aquest dilluns. Fins que els Serveis Mèdics del Club no tinguin tota la informació recollida en relació amb les seves dolences no es pronunciaran sobre l’estat del pivot eslovè. Recordem que el ‘25’ del FC Barcelona va renunciar a la disputa del Mundial d’Espanya per culpa de problemes físics al genoll.


El campeón de la Liga Endesa ya corre por las... por fcbarcelona

Satoransky i Hakanson, diumenge

Tomas Satoransky i Ludde Hakanson s’incorporaran a la disciplina de l’equip diumenge, data en què l’equip viatjarà a la localitat d’Encamp, on ha fet la pretemporada de les darreres temporades. Ambdós jugadors han estat disputant el PreEuropeu amb les seves seleccions.

Tornar a dalt