El blaugrana Mario Hezonja, escollit pels Orlando Magic en la cinquena posició del Draft 2015

El blaugrana Mario Hezonja, escollit pels Orlando Magic en la cinquena posició del Draft 2015

El jugador croat, de 20 anys, ha estat escollit pels Orlando Magic en un Draft que s’ha celebrat a Brooklyn, Nova York Eriksson, per la seva banda, ha estat triat pels Atlanta Hawks en segona ronda en el 50è lloc

Aquest dijous a la nit, al Barclays Center de Brooklyn, Nova York, s’ha celebrat el Draft 2015 de l'NBA, cerimònia en què els 30 equips de l'NBA escullen els millors jugadors universitaris o internacionals d’un mínim de 19 i un màxim de 23 anys. El blaugrana Mario Hezonja, de 20 anys, ha estat escollit en el cinquè lloc pels Orlando Magic, fet que suposa la millor elecció d’un jugador del Barça des del 2001, quan Pau Gasol va ser elegit en la tercera posició pels Atlanta Hawks, que posteriorment van traspassar els seus drets als Memphis Grizzlies.

Aquest curs 2014/15 ha estat la temporada en què Mario Hezonja ha disputat més partits i minuts. En competicions ACB ha jugat 41 partits de Lliga, 3 de Copa i 1 de Supercopa, mentre que a Europa ha competit en 22 partits. La seva mitjana de punts a Europa ha estat de 7,7 punts, mentre que a la Lliga Endesa ha estat pròxima als 5 punts per partit en 14 minuts de mitjana.

D'altra banda, i en segona ronda, els Atlanta Hawks han escollit el suec Marcus Eriksson, de 21 anys, en el 50è lloc. Cal recordar que el jove blaugrana s'ha perdut tota la temporada per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut