El Barça espera rival a les semifinals de la Lliga Endesa

El Barça espera rival a les semifinals de la Lliga Endesa

Aquest dilluns, a les 21 hores, l’Unicaja i el Laboral Kutxa disputen el tercer partit de la sèrie de quarts de final Les semifinals començarien dijous 4 o divendres 5, mentre que el segon partit es jugaria el diumenge 7

El Barça de bàsquet ha tornat aquest dilluns als entrenaments per començar a preparar les semifinals de la Lliga Endesa, que tindran el seu inici dijous 4 o divendres 5 de juny. Amb el rival encara per determinar, - aquest dilluns Unicaja de Màlaga i el Laboral Kutxa de Vitòria disputen el tercer i últim partit de l’eliminatòria de quarts-, els homes de Xavi Pascual segueixen treballant de valent per arribar en les millors condicions possibles a les semifinals. Aquesta segona eliminatòria del Play-off pel títol serà al millor de cinc partits, amb el format 2-2-1 i amb els dos primers partits al Palau Blaugrana.

Registres excepcionals

Amb Xavi Pascual a la banqueta, el Barça ha obtingut uns registres espectaculars pel que fa a victòries i derrotes. I és que amb el tècnic de Gavà dirigint les operacions blaugranes, el Barça ha obtingut un rècord de 16-1 en els quarts. O el que és el mateix: ha guanyat la majoria d’eliminatòries per 2-0 i tan sols en una, la del curs 2012/13 contra el Bilbao Basket, ha perdut un partit superant la sèrie per 2-1.

Pel que fa a les semifinals, les estadístiques diuen que el FC Barcelona sempre ha superat aquesta eliminatòria contra rivals i equips duríssims. Un 100% de victòries a la sèrie, un 7-0, que es tradueix en 19 partits guanyats i 4 perduts. Ara bé, de ben segur que el pròxim rival dels blaugranes a les semifinals, sigui l’Unicaja o el Laboral Kutxa, posarà les coses complicades als catalans, que això sí, comptaran amb el factor pista a favor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut