fcb.portal.reset.password

Jackson, durant la presentació a la sala de premsa. FOTO. V. SALGADO - FCB

Edwin Jackson ha estat presentat aquest dilluns a la tarda com a nou jugador del Barça de bàsquet fins al 30 de juny del 2015. L’escorta francès, de 25 anys i 1,90 d’alçada, s’ha mostrat molt satisfet de poder defensar els colors del Barça i també pel fet de poder jugar a Barcelona: “És una gran oportunitat, no es pot dir que no al Barça. Estic molt satisfet de ser aquí, defensaré els colors, intentaré adaptar-me i cobrir les necessitats del Barça. Hi ha molts que pensen que sóc un anotador, però també he defensat, sóc atlètic, ràpid, dinàmic, enèrgic i també puc fer una defensa forta, i espero donar tot això a l’equip. Poso aquestes aptituds a disposició del Club”, ha explicat Jackson.

Experiència contrastada

Tot i la seva joventut, Jackson ja ha disputat grans campionats i ha jugat a primer nivell europeu: “Té experiència contrastada i cobreix una posició necessitada. És un jugador que té bons percentatges, de dos punts i de triples. Té unes característiques físiques importants, format a l’INSEP de França, i té velocitat, potència, que en el seu joc les pot aprofitar per jugar ràpid en l’un contra un i també per finalitzar”, ha explicat Joan Creus definint Jackson per al gran públic.

Joan Creus, a més, ha comentat que no hi haurà cap problema perquè pugui jugar el seu primer partit com a blaugrana contra el Madrid. “Si Xavi Pascual ho creu oportú debutarà contra el Reial Madrid”, ha dit el secretari tècnic de la secció, que ha deixat clar que des del Club no estan preocupats per les baixes. “No estem preocupats per la gravetat, ho estem perquè totes són de la mateixa posició. La realitat és que ara hi ha quatre lesionats i cal veure l’evolució”, ha comentat.

Al servei de l’equip

“Estic al servei de l’equip i quan tornin els altres jugadors seguiré entrenant-me amb els millors d’Europa. Navarro per a mi és un model i ja progressaré entrenant-me. Treballaré molt dur. Hi ha un jugador de llarga durada i veurem com van les coses, però el més important és guanyar”, ha deixat clar Jackson, que ha reconegut que el president del seu exequip, Tony Parker, li va donar llum verda per signar pel Barça: “He parlat amb Parker, era el meu president. Si podia jugar al Barça era jugar al màxim nivell i quan li vaig dir ho va entendre, ja sé que això per a l’Asvel serà dur però Parker ho ha entès i aquesta oportunitat era molt positiva per a mi”.


Edwin Jackson: "Al Barça no se le puede decir... por fcbarcelona
Tornar a dalt