Barça i La Bruixa d’Or s'enfronten a La Lliga Catalana

Barça i La Bruixa d’Or s'enfronten a La Lliga Catalana

Jugaran la segona semifinal, a les 21.00 hores, després que Morabanc Andorra i FIATC Joventut juguin la primera La Seu d’Urgell serà la localitat on es disputa aquesta XXXV edició

El FC Barcelona estrena el primer dels tres possibles partits que podria arribar a jugar aquesta setmana. Set dies que conclourien amb el viatge a la Xina del proper diumenge al matí. En el cas de triomf davant La Bruixa d’Or, a les semifinals d’aquesta Lliga Catalana, el Barça se les hauria amb el guanyador de la primera semifinal (18.30 hores) que enfrontarà els equips del Morabanc Andorra i el FIATC Joventut de Badalona.

Com arriba el FC Barcelona

El conjunt barcelonista arriba una mica tocat mentalment després de la derrota a la final de la Supercopa Endesa. Malgrat això, tots els integrants de la plantilla barcelonista saben que això del bàsquet sempre és molt llarg i, a més, els estats d’ànim canvien ràpidament. És per això que el destí ha volgut que només quatre dies després hi hagi una nova competició oficial, en aquest cas la Lliga Catalana, i un rival, La Bruixa d’Or Manresa.

Pel que fa a la llista de convocats, Pascual s’endú tots els jugadors de la primera plantilla més el jove base suec Ludde Hakanson. Pel que fa al partit caldrà estar atents a les evolucions d’un jugador, DeShaun Thomas, que va donar molt bones sensacions davant el Reial Madrid a la final de la Supercopa Endesa, així com a l’evolució de les altres cares noves de l’equip: Doellman, Pleiss i Eriksson, i al seu encaix, cada dia millor, als esquemes tàctics del tècnic Xavi Pascual.

El rival

La Bruixa d’Or és el rival d’aquesta nit a la Seu d’Urgell. Un rival completament nou. Amb 10 cares noves respecte a la temporada anterior i amb nou tècnic, Pedro Martínez, els del Bages són ara mateix un equip incògnita, ja que encara s’està acoblant. Això, però, és una arma de doble tall, ja que són un equip que encara no se sap com jugarà, malgrat que el llibre d’estil del seu entrenador pugui ser conegut per la seva àmplia i exitosa trajectòria a les banquetes ACB.

D’entre les novetats, destaca en el plànol blaugrana el jove Marc Garcia, cedit pel FC Barcelona, i que espera agafar experiència i minuts a la màxima categoria del bàsquet estatal. D’altres incorporacions de renom són les del base italià Poeta, Dewar, Grigonis, Haritopoulos o Ogilvy.

El que sí que sabem és que acaba d’incorporar l’excapità blaugrana Roger Grimau. L’exjugador del Bilbao Basket s’ha entrenat fins i tot aquesta pretemporada amb el FC Barcelona i serà un jugador que caldrà tenir present per la seva àmplia experiència i per la seva qualitat. Aquesta nit podria fer el seu debut amb la samarreta manresana, coses del destí, contra l’equip del seu cor, el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut