Baloncesto Sevilla-FC Barcelona: Allargar el moment més dolç

Baloncesto Sevilla-FC Barcelona: Allargar el moment més dolç

Els homes de Xavi Pascual volen continuar amb la bona ratxa guanyant al Sevilla

Després de passar per sobre del PGE Turow Zgorzelec polonès en un partit en què el Barça es va imposar a domicili per 65-104, els blaugranes afronten un partit important de Lliga a Sevilla. Aquesta és una bona oportunitat per continuar amb la bona ratxa de victòries del conjunt de Xavi Pascual, que tan sols ha perdut un partit en les nou jornades de Lliga disputades.

Segons classificats a una victòria del liderat, els homes de Xavi Pascual mantenen un gran nivell de joc, endolcit des de l’exhibició a Munic, ara fa tres setmanes. Amb la classificació per al Top16 de l’Eurolliga certificada i la primera posició de grup ben encarada, els blaugrana se centren en mantenir-se al seu nivell a la competició domèstica.

Satoransky, protagonista

Davant seu es trobaran amb un Sevilla que és setzè a la classificació, i que no passa pel seu millor moment. Liderats per l’aler Byars, Álex Urtasun i el jove Hernangómez, l’equip dirigit per l’ex blaugrana Audie Norris tan sols ha guanyat dos partits dels nou disputats. Tomas Satoransky, que va jugar 5 anys a Sevilla, ha declarat que té “moltes ganes” de jugar aquest partit: “Vaig passar-ho molt bé, hi vaig fer molts amics i sempre és bonic tornar-hi. Espero que em rebin bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut