fcb.portal.reset.password

Abrines, al costat de Sergi Vidal durant la gala. FOTO: ACB

Álex Abrines ha estat el representant del FC Barcelona aquest dilluns a Madrid a la presentació oficial dels play-offs 2014/15. L’equip blaugrana, que se les haurà amb el Joventut de Badalona als quarts de final, sap que no serà fàcil, i així ho explica Álex Abrines: “Ningú esperava, des de fora, que la Penya estaria on és ara. Van començar molt forts des del principi i fins al final han estat lluitant pel factor pista; els haurem de tenir molt en compte. És un equip jove, imprevisible i han demostrat que poden guanyar al Palau”.

L’escorta mallorquí, de 21 anys, ha comentat que la Lliga, que és l’únic títol que hi ha en joc, és el gran desig del vestidor: “Hi ha una pressió per no haver guanyat res fins ara. Només queda la Lliga i tot l’equip està conscienciat. En els últims partits de la Lliga hem fet un pas endavant”. Pel que fa al segon lloc de la Lliga Regular, Abrines ha deixat clar: “Un dels nostres objectius era quedar com més amunt millor i hem pogut aprofitar-ho. No ha estat gens fàcil”.

El quadre dels play-offs

Els de Xavi Pascual, que en cas de passar a les semifinals se les hauran amb el guanyador de l’Unicaja-Laboral Kutxa, començaran la defensa del títol aquest dijous a les 21 hores contra el Joventut de Badalona al Palau. El dissabte 30 a les 18.15 hores es disputarà el segon partit a l’Olímpic de Badalona. Si és necessari un tercer partit, es jugarà al Palau el dilluns 1 de juny a les 21 hores.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFORMACIÓ++SOBRE EL PACK PLAY-OFF::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/164/241/original/barc_a_playoff_2.v1432568057.mp3::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt