fcb.portal.reset.password

Álex Abrines, amb el grup de nois i noies que han participat. FOTO: G. PARGA -FCB

Aquest dimarts s’ha celebrat un nou clínic del projecte ‘One Team’ comandat per l’ambaixador blaugrana d’aquesta iniciativa, Àlex Abrines. El mallorquí ha liderat aquesta nova sessió de bàsquet amb valors davant d’una desena d’esportistes de Special Olímpics Catalunya i de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), entitats que, conjuntament amb la Fundació FCB i l’Eurolliga, participen en aquest programa social.

Durant gairebé una hora els esportistes han realitzat diverses activitats ludicoesportives per treballar el respecte, el valor troncal de la sessió. Representant la Fundació en aquesta activitat hi ha assistit el patró Enric Roca.

‘One Team’ és un projecte creat per l’Eurolliga que pretén utilitzar la pràctica del bàsquet per al foment de la integració social, de l’equitat de gènere i dels valors entre els joves.

Declaracions d'Àlex Abrines:

”Estic molt content de participar-hi, m’ho passo molt bé i per a tots els nens és molt important, sobretot quan normalment et veuen per televisió. Són gent molt maca i em fa recordar quan vaig ser entrenador de nens petits a Mallorca; és com tornar enrere. És molt divertit estar amb ells”.

Tornar a dalt