Álex Abrines: “L’Unicaja sortirà a per totes”

Álex Abrines: “L’Unicaja sortirà a per totes”

L’aler mallorquí, exjugador de l’equip malagueny, comenta que a Barcelona “vam estar de 10, increïbles” “Perill de relaxar-nos? No ho crec, l’ambient que hi ha a l’equip no és aquest”, assegura Abrines

Álex Abrines i Justin Doellman han atès els mitjans informatius aquest dimarts abans de l’entrenament i de marxar cap a Màlaga. Els jugadors blaugranes han assegurat que l’equip té ganes de vèncer al Martín Carpena per assegurar quan abans millor un lloc a la gran final: “Som un clar candidat al títol i si seguim en aquesta línia espero que guanyem la Lliga. Perdre contra l’Olympiacos ens va fer veure les coses a tots de manera diferent. Ens hem posat encara molt més les piles”, comenta Abrines, que assegura que no hi ha cap perill de relaxació: “No ho crec, l’ambient que hi ha a l’equip no és aquest”,

L’aler mallorquí, que aquest estiu farà 22 anys, comenta que la gran actuació del Barça no va deixar lluir l’Unicaja a Barcelona: “Vam tenir part de la culpa que a l’Unicaja no li sortissin les coses, en el primer partit va passar així i vam estar molt encertats. Ells sortiran a per totes, serà un partit totalment diferent. Seran molt més agressius, no voldran acabar la temporada i haurem de fer les coses molt bé i millor que en els primers dos partits per guanyar-los”, admet Abrines.

Pel que fa a la pressió pels títols, Abrines explica que “en un club com el Barça s’han de guanyar títols, perdre el més important de la temporada et fa espavilar. Guanyar la Lliga o no canviaria molt la manera de veure la temporada”.

A continuació, declaracions de Justin Doellman:

“No ens podem relaxar, serà un partit molt difícil al Carpena i hem de jugar el nostre millor bàsquet per guanyar”

“No sabem si podrà jugar Pleiss o no, esperem que sí. És un jugador molt competitiu i dur i veurem què passa”

“Com a equip estem en un bon nivell, a gran ritme ofensiu i defensiu. M’he sentit bé durant la temporada, estic content amb el meu rol i l’equip està bé”.

“Ara tant me fa si surto de la banqueta o no, estem bé com a equip, l’equip funciona. Ara estem molt centrats en els playoffs i en guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut