fcb.portal.reset.password

Álex Abrines, durant el segon partit al Palau. FOTO: V. SALGADO - FCB

Álex Abrines ha comentat aquest dimecres a Atenes que el Barça és capaç de vèncer aquest dijous al Pireu. “En el tercer partit va sortir creu, va ser ajustat, però vam fer un bon treball i sabem que podem guanyar”, ha explicat l’escorta mallorquí, que comenta que “tenen un gran equip”. I ha assegurat: “Spanoulis és un dels millors jugadors d’Europa, i Printezis està a un gran nivell”.

El ‘10’ blaugrana ha afegit que l’Oympiacos “té una molt bona defensa, agressiva, la qual costa d'atacar” i que és “una de les millors d’Europa. Pel que fa a com serà el quart partit, Abrines ha analitzat: “Cada partit és un món, mai se sap. En els primers partits hi havia espai per a la sorpresa. Ells al segon ens van llegir bé, i al tercer va ser punt a punt”.

Finalment, Abrines creu en l’equip i en el triomf: “Estic confiat, aquest equip es mereix guanyar i tenim la possibilitat si ho fem de poder decidir a casa i recuperar el factor pista. Fa dues temporades ens va passar la mateixa situació, contra el Panathinaikos, i som optimistes per afrontar aquest quart partit”.


Àlex Abrines: “L’equip es mereix guanyar” por fcbarcelona
Tornar a dalt