Abrines, MVP de la jornada 9 de la Lliga Endesa

Abrines, MVP de la jornada 9 de la Lliga Endesa

Amb un gran encert des de la línia de tres, Abrines va aconseguir un 27 de valoració en el partit contra l’UCAM Múrcia Per tercera setmana consecutiva, un jugador del FC Barcelona aconsegueix el premi al millor jugador de la jornada, un fet inèdit a l’ACB

[[DES_1]]Àlex Abrines va aconseguir una valoració de 27, en el partit que va significar la victòria 1.000 del FC Barcelona a l’ACB. Aquest encert li va valer el reconeixement de millor jugador de la jornada 9 de la Lliga Endesa. L’aler mallorquí guanya així aquest premi per primer cop a la seva carrera, un reconeixement que confirma la seva gran temporada. Abrines, que comparteix el guardó de jugador de la setmana amb el base del Laboral Kutxa Fabien Causeur, també és al millor cinc la setmana de la Lliga Endesa.

Amb uns grans números, sobretot des de la línia de 3, va ser el jugador més destacat del partit de diumenge contra l’UCAM Múrcia. L’aler mallorquí va aconseguir 24 punts amb un 6 de 7 en triples i un 6 de 6 en tirs lliures. Va completar un gran partit amb 2 rebots, una recuperació, un tap i quatre faltes rebudes. Així, Abrines estableix el seu propi rècord de valoració, superant els 23 que va aconseguir en dues ocasions la temporada passada.

Tercer premi consecutiu

És la tercera jornada consecutiva que un jugador del Barça aconsegueix el guardó, quelcom que no havia passat mai a la història de l’ACB, amb la dificultat afegida de tractar-se de tres jugadors diferents. Després dels premis de Lampe a la jornada 7 i Tomic a la 8, el guardó d’Abrines confirma que la figura de líder es reparteix entre tots els jugadors de la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut