fcb.portal.reset.password

 

Aquest divendres, 3 d’octubre, a partir de les 10.00 hores, s’obre el període d’inscripció perquè els socis del FC Barcelona puguin adquirir algun dels 100 abonaments del Palau Blaugrana disponibles per als partits de l’equip de bàsquet del FC Barcelona. El període d’inscripció d’aquests abonaments romandrà obert fins al 6 d’octubre o fins a exhaurir existències i s’haurà de complimentar mitjançant un formulari a www.fcbarcelona.cat.

Un cop complimentat el formulari de sol·licitud d'abonament de bàsquet, els socis rebran un correu electrònic on s'adjudicarà al soci un dia i hora (7 o 8 d'octubre del 2014) per formalitzar el procés de manera presencial a l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista) i minimitzar l'espera de tot el procés.

Cal recordar que aquest tipus d’abonaments inclouen els partits de Lliga Endesa (fase regular i Play-Off) i Eurolliga (fase regular, TOP16 i Play-Off de quarts si l’equip es classifica).

Els preus dels abonaments es mouen entre els 82 euros de la Zona 3 Superior i els 335 euros de la Zona 1, la zona amb millor visibilitat del Palau.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFORMACIÓ++ABONAMENTS BÀSQUET::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/abonaments-basquet::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt