Xavi Pascual: “Tancar el rebot defensiu ens ha ajudat a guanyar”

Xavi Pascual: “Tancar el rebot defensiu ens ha ajudat a guanyar”

El tècnic del FC Barcelona comenta: “No hem tingut bons percentatges en el tir de tres punts i tampoc en el tir lliure” “Els partits contra l’Unicaja són molt igualats i en el pròxim de l’Eurolliga serà igual”, diu el de Gavà

Després del partit d’aquest diumenge contra l’Unicaja de Màlaga, que ha acabat amb victòria, Xavi Pascual ha explicat en la roda de premsa posterior que la millora en el segon temps ha estat clau per vèncer: “En el segon temps hem tancat el rebot en defensa i això ens ha ajudat. A més, només hem tingut dues pèrdues. Ells són el millor equip d’Europa pel que fa al rebot ofensiu i ens donem per satisfets amb la victòria aconseguida”.

Després d’haver jugat al Palau en dues ocasions (a Europa i a la Lliga Endesa), aquest diumenge s’ha disputat el tercer enfrontament entre tots dos equips: “Ha estat el tercer cop que ens enfrontàvem i quan passa sempre són igualats, els detalls decideixen. Els partits contra l’Unicaja són molt igualats i en el pròxim de l’Eurolliga serà igual. El pròxim partit serà un nou moment i tindrem molta dificultat”, ha dit Pascual.

Finalment, Pascual ha explicat que el Barça travessa un mal moment en el tir lliure: “Entrenem molts els tirs lliures i en dies de partit tenim mals percentatges. Hi ha èpoques en què el que passa, com amb els triples, és que a vegades que no anotem. És un aspecte més psicològic que de qualitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut