fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, amb els mitjans. FOTO: V. SALGADO - FCB

[[DES_1]] Ser a la Final Four sempre és un premi a la feina ben feta durant la temporada. Però, una vegada hi arribes, pots endur-te un cop molt dur, com li va passar al Barça a les semifinals. “Hem de ser capaços de fer una anàlisi objectiva més enllà de les sensacions. Als últims tres minuts ens van fer un parcial de 16 punts i arribar a l’últim quart 25 per sota va fer que abaixéssim els braços a l’últim quart. Hem de ser un equip que lluita fins al final. No ens pot tornar a passar mai més”, ha analitzat el tècnic de Gavà.

Sentíem que estàvem a un nivell 8.5 o 9, i ara no vol dir que tinguem nivell 1

“El que no pot passar és que deixem de creure en les nostres possibilitats. Sentíem que estàvem a un nivell 8.5 o 9, i ara no vol dir que tinguem nivell 1. No ens han sortit les coses, ens hem desfet per l’ansietat. La diferència en el marcador és el menys important”, ha explicat l’entrenador del Barça de bàsquet.

Pel que fa al fet d’haver deixat de lluitar, d'haver donat el partit per perdut, Pascual n'ha fet la seva lectura: “No ens havia passat mai que abaixéssim els braços, sempre lluitem fins a l’últim segon. La sensació de no aconseguir el que volíem ens va bloquejar”, ha declarat el preparador català, que ha afegit: “El partit contra el CSKA ha de servir per veure de quina pasta estem fets. Canviar la decoració en el joc”.

Ens ha sortit el pitjor partit possible, horrorós, i ara cal aixecar-se perquè ningú va dir que havia de ser fàcil

Finalment, Pascual ha demanat als seus jugadors una demostració del que saben fer: “Cal demostrar que tenim el que hem de tenir per guanyar. Cal que reprendre aviat el camí. Ens ha sortit el pitjor partit possible, horrorós, i ara cal aixecar-se perquè ningú va dir que havia de ser fàcil, hem de demostrar que som homes”.

Entrenament al Mediolanum

Aquest dissabte, després d'atendre els mitjans informatius, el Barça ha fet l'últim entrenament abans de disputar el partit pel tercer i el quart lloc de la Final Four de l'Eurolliga (17 h). Els blaugranes, encara amb els ànims per recuperar, han intentat retrobar sensacions.

Tornar a dalt