Xavi Pascual: “L’equip ha de trobar la seva personalitat”

Xavi Pascual: “L’equip ha de trobar la seva personalitat”

El tècnic blaugrana reconeix que encara estan en fase de “creixement” “En el joc ofensiu hem estat bé, però a nivell defensiu no hem aconseguit abaixar la seva anotació”, explica

Xavi Pascual ha reconegut després del triomf contra el Guipúscoa Basket que el partit d’aquest migdia no era un compromís fàcil després de la desfeta de dijous a l’Eurolliga davant el Nanterre. “Des d’un punt de vista anímic era un partit difícil. La nostra temporada porta un guió normal d’un equip que està en creixement. Crec que contra el Guipúscoa hem tingut caràcter”. Conscient que estan en procés de créixer, Pascual ha comentat que a “l’equip encara li falta trobar la seguretat i la seva personalitat”.

El tècnic ha felicitat el conjunt basc pel bon partit fet al Palau. “Hem estat bé en el nostre joc ofensiu però a nivell defensiu no hem aconseguit abaixar la seva anotació”. I ha destacat la feina feta pels jugadors més veterans de l’equip: “Els que porten més temps tenen més possibilitats de tirar del carro. Hem trobat el lideratge en jugadors que ja saben el que passa quan perds un partit a casa i el dia següent has de tornar a jugar”.

Marcelinho, l’home del partit

Marcelinho, amb 21 punts, ha estat el gran protagonista del partit d’aquest diumenge. “És el líder que necessitem”, ha comentat el tècnic. El jugador, per la seva banda, ha reconegut després del partit que l’equip ha de treballar per donar la seva millor versió durant més temps. A més, creu que han de fer “autocrítica” per corregir els errors.

D’altra banda, Abrines ha reconegut: “Al Barça sempre existeix el rum-rum. Però tenim jugadors nous que s’han d’acostumar i conèixer la Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut