Xavi Pascual: “La classificació per al Top16 és una notícia important”

Xavi Pascual: “La classificació per al Top16 és una notícia important”

El tècnic del Barça ha valorat molt la gran victòria davant del Fenerbahce, que tenia un premi afegit

Amb el 94-81 sobre el Fenerbahce Ülker, el Barça s’ha assegurat matemàticament la classificació per al Top16. El tècnic Xavi Pascual analitzava així el bitllet per a la següent fase i el triomf davant dels turcs: “Estem classificats matemàticament per al Top 16, una notícia important. Ha estat un dels millors primers quarts dels últims temps, amb molt bon joc col·lectiu en uns primers 10 minuts brillants que han marcat la sort del partit”.

D’aquesta manera, Pascual no amagava la seva satisfacció: “Estem contents per aquesta victòria. Hem jugat un partit francament complert, davant un gran rival, extremadament encertat. Ha estat molt difícil i ho valoro molt”. I afegia: “L’equip està treballant molt bé i avui s’ha deixat anar una mica més”. El tècnic, molt autocrític després de la derrota anterior, ha elogiat el camí del Barça a Europa: “Estem creixent progressivament bé en aquesta competició, amb quatre victòries consecutives. Molt contents d’aquesta trajectòria”.

També ha tingut paraules agradables per a un dels grans protagonistes, Kostas Papanikolaou. “El millor partit des que és aquí”, ha apuntat. A Pascual li ha agradat especialment com l’equip ha aguantat la pressió del Fenerbahce quan s’ha acostat al marcador. “Té mèrit quan hem seguit tenint bona mentalitat. Quan estàs molt concentrat, passi el que passi segueixes”. “Mentalitat” també és el que ha demanat als seus homes per al proper partit, en 36 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut