Xavi Pascual: “Hem rendibilitzat molt poc el nostre partit per culpa de la falta d’efectivitat”

Xavi Pascual: “Hem rendibilitzat molt poc el nostre partit per culpa de la falta d’efectivitat”

“Agraeixo la presència del Tata Martino en el partit, és maco que hi hagi símbols d’unió”, ha comentat el tècnic de Gavà “Estàvem una mica nerviosos, però hem fet un partit francament bo tot i el desencert”, explica Pascual

Xavi Pascual ha comentat en roda de premsa que el FC Barcelona ha fet un “bon partit” i que l’equip ha fet “millor les coses del que diu el marcador final”. El tècnic de Gavà s’ha lamentat del poc encert: “La nostra efectivitat en el tir lliure ha estat molt baixa” i ha afegit que l’equip “ha mogut molt bé la pilota i podíem haver guanyat de forma més clara. En el segon temps hem defensat i rebotejat millor”.

L’entrenador blaugrana, a més, ha comentat que el grup del Barça és un dels més complicats de la competició. “Segurament és el grup més complicat que hi ha. Crec que algun lloc de la classificació es decidirà pel ‘basket-average’”, ha dit Pascual, que ha elogiat Marcelinho Huertas: “Ha fet un partit extraordinari. Estic molt content amb la seva actuació perquè tot el que passava per les seves mans s’ha convertit en or”.

Finalment, Pascual ha dit que “hem rendibilitzat molt poc el nostre partit per culpa de la falta d’efectivitat, però hem donat un pas endavant perquè hem guanyat des de la defensa i això ens ajuda”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut