Xavi Pascual: “Hem de fer les coses molt bé per guanyar”

Xavi Pascual: “Hem de fer les coses molt bé per guanyar”

El tècnic avisa de l’ambient que es trobarà el Barça de bàsquet a Màlaga: “Ells s’hi juguen molt i l’ambient serà hostil” Brad Oleson, per la seva banda, ha comentat que l’equip vol tancar la classificació com a primer de grup “com abans millor”

El Barça de bàsquet ha viatjat cap a Màlaga, on aquest divendres s’enfrontarà a l’Unicaja de Màlaga en l’onzena jornada del Top 16 de l’Eurolliga. Abans de pujar a l’avió, el tècnic Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament: “Tenim el difícil repte de tornar a guanyar a la pista de l’Unicaja per allargar la bona trajectòria”. Un triomf, tal com ha comentat Pascual, deixaria el Barça molt a prop de la classificació matemàtica com a primer de grup.

El conjunt malagueny, dirigit pel català Joan Plaza, té un balanç de cinc victòries i cinc derrotes al Top 16, i bona part de les seves opcions de classificació passen pel partit contra el Barça. “Ells s’hi juguen molt i tornaran a omplir el Martín Carpena. Ens trobarem un ambient hostil”, ha afirmat Xavi Pascual. Amb aquest context, el tècnic ha acabat assegurant: “Haurem de fer les coses molt bé per guanyar”.

Oleson, lluitant per l’objectiu del Top 16

L’aler nord-americà Brad Oleson també ha parlat per als mitjans abans de viatjar cap a Màlaga. “Cada partit és diferent. Hem jugat contra ells tres cops aquesta temporada i sempre ha estat igualat”, ha recordat. En el mateix sentit que el seu entrenador, Oleson ha comentat: “Podem aconseguir l’objectiu pel qual lluitem des de l’inici del Top 16. Ho volem aconseguir com abans millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut