Xavi Pascual: “Hem d’aconseguir més regularitat en el nostre rendiment”

Xavi Pascual: “Hem d’aconseguir més regularitat en el nostre rendiment”

“No em preocupa excessivament ser primers o tercers de grup, perquè tindràs els mateixos rivals”, comenta Pascual “Quan perdem no es tracta sempre d’un problema d’actitud, sinó que a vegades vols, però no pots”, explica el tècnic de Gavà

Marcelinho Huertas i Xavi Pascual han parlat aquest dimecres a la sala de premsa del Palau Blaugrana del partit d’aquest dijous contra el Budivelnik de Kíev, el matx que tanca la primera fase de l’Eurolliga. “Volem acabar la primera fase amb una victòria. A veure en quina posició acabem i a partir d’aquí a veure a quin grup anem a parar”, ha comentat Xavi Pascual, que tot i així ha reconegut que no el preocupa excessivament “ser primers o tercers de grup, perquè tindràs els mateixos rivals”. L’entrenador del Barça, a més, ha dit que el Top 16 “serà exigent, dur” i afegeix que el que més el preocupa “és la bona línia de l’equip”.

Equip complicat

El Budivelnik no té opcions de passar al Top 16, però és un equip que compta amb jugadors de primer nivell. “És un equip complicat, atípic. En l’últim partit, contra el Nanterre, van fer 92 punts; suposo que atacarem força minuts contra zona i ells especularan perquè no anotin els nostres jugadors interiors. El tir exterior tindrà una importància elevada”, ha explicat Pascual, que també ha parlat del rendiment de l’equip.

“Tant de bo aconseguim més regularitat en el nostre rendiment. Hem de trobar-la i tots els jugadors han de donar el màxim sobre la pista. Quan perdem no es tracta sempre d’un problema d’actitud, sinó que a vegades vols, però no pots”, diu Pascual, que ha finalitzat la seva intervenció dient que les temporades “són molt llargues” i que cal veure com estaran en els moments importants.

Finalment, Marcelinho Huertas ha expressat els seus pensaments sobre com acabarà l’última jornada. “La lògica no serveix de res. Tots es juguen la classificació [Nanterre i Partizan] i poden passar moltes coses. A vegades l’equip amb més experiència guanya, però els que no tenen res a perdre van a totes”, ha comentat el base brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut