Xavi Pascual: “Estem en una bona línia”

Xavi Pascual: “Estem en una bona línia”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet d’haver aconseguit la setena victòria seguida i ha destacat el moment de forma de l’equip

El tècnic blaugrana Xavi Pascual ha comparegut en roda de premsa després de la contundent victòria del seu equip contra el Bilbao Basket per 104-75 i s’ha mostrat satisfet: “No era un partit fàcil per a nosaltres; després d’un partit com el que vam tenir divendres sempre costa preparar-se mentalment per a partits importants com el d’avui, però ho hem aconseguit”. Pascual ha fet referència a la bona arrencada de l’equip i ha elogiat el paper que han tingut els jugadors del quintet inicial: “El cinc que ha començat el partit ens ha obert molt bé el partit i a partir d’aquí hem fet un partit bastant complet que ens fa sortir satisfets i ens encoratja per al futur”.

El Barça va caure derrotat a Miribilla en el partit de la primera volta, i Xavi Pascual ha volgut destacar l’evolució de l’equip: “Estem creixent, a nivell defensiu estem molt millor, i a nivell ofensiu ens passem bastant bé la pilota. Quan creixes a nivell defensiu després ho fas a nivell ofensiu. Ens assemblem poc a l’equip que va perdre a Bilbao a la primera volta”. El tècnic blaugrana ha valorat el moment de l’equip: “Estem en bona línia, ara tenim quatre partits importants que ens han de permetre seguir amb la intensitat i el desig de guanyar sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut