"Hem millorat molt en la intensitat i la solidesa"

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet de la primera part que han jugat els blaugranes i ha valorat l’esforç del seu equip Amb la victòria contra l’Estudiantes, els blaugranes se situen tercers a la classificació

El FC Barcelona ha encadenat la segona victòria consecutiva a la Lliga Endesa després de derrotar l’Estudiantes per 73-56. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, s’ha mostrat satisfet pel joc del seu equip: “Estem contents per aquesta victòria; a la primera part hem estat força bé i a la segona ens hem relaxat una mica, sobretot a l’inici del tercer quart, però hem sabut reaccionar i hem sabut tornar a agafar el camí de la victòria”.

Amb l’equip invicte al Top-16 i la bona imatge mostrada en els últims partits de Lliga, Xavi Pascual ha destacat la bona línia que travessa l’equip: “Estem en un bon moment, hem de ser capaços de tenir sempre la mateixa continuïtat, avui l’hem tingut en l’esforç. Ens ha faltat una mica d’encert en atac, però hem millorat molt en la intensitat i la solidesa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut