fcb.portal.reset.password
Pascual, durant la roda de premsa

Pascual, durant la roda de premsa. FOTO: V. SALGADO - FCB

Xavi Pascual s’ha mostrat “content” pel triomf en la final de consolació que s’ha disputat aquest diumenge a Milà. “Ens hem assemblat a l’equip que érem. Hem jugat des del coratge i acabem amb victòria aquesta competició, tot i que sigui agredolç”, ha explicat l’entrenador del FC Barcelona, que ha valorat el bon partit que han fet Lampe i Hezonja, que no van jugar en la semifinal de divendres.

“Era necessari per a nosaltres recuperar la imatge. El dolor ens afectarà més temps, però som ambiciosos. Acabar la competició amb victòria ens pot ajudar a preparar-nos per al futur”, ha analitzat el tècnic. Pascual, a més, ha dit que en aquest partit no calia parlar gaire als jugadors perquè ja estaven mentalitzats: “La motivació la teníem per haver-ho fet malament el dia anterior. Havíem de jugar com homes i ho hem fet. Els dos equips tenim futur per endavant, hem de començar el play-off en deu dies i guanyant avui afrontem el futur amb més optimisme”.

Finalment, Pascual ha dit que “era necessària una reacció d’aquesta mena i més amb un rival d’aquestes característiques”.

Tornar a dalt