Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "El partit de Milà serà dur, els dos equips tenim un gran desig de guanyar"

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet amb la victòria però ha avisat que divendres l’equip haurà de jugar millor per aconseguir el triomf "No sé si és la millor manera d'anar a Milà, però per a nosaltres era important guanyar", ha reconegut Pascual

El tècnic del Barça, Xavi Pascual, s’ha mostrat satisfet per la victòria del seu equip contra el Reial Madrid: “Estem contents per la victòria en un partit en què hem jugat els tres primers quarts molt bé. Ens hem passat molt bé la pilota, tot i que no hem tingut encert en els tirs de camp”. Tot i la clara victòria, Pascual ha avisat que no vol eufòries de cara el partit de divendres: “Cada partit és diferent. El que hem de fer és pensar a jugar millor a Milà perquè el rival ens ho exigirà".

Pascual ha destacat el paper que han fet avui Abrines i Papanikolaou i l’agressivitat amb la qual ha jugat el seu equip. "El partit de Milà serà com totes les semifinals de la Final Four. Serà un partit dur ja que els dos equips tenim un gran desig per guanyar. Serà un partit molt especial en què hi haurà moltes coses", ha reconegut Xavi Pascual.

Hi havia el dubte de si una victòria avui podia portar els blaugranes a afrontar el partit de divendres d’una forma un pèl massa relaxada. Pascual ha esvaït els dubtes i ha reconegut que per al seu equip era important la victòria: "No sé si és la millor manera d'anar a Milà, però per a nosaltres era important guanyar. El Reial Madrid és un equip gran i la derrota no els afectarà", ha afegit l’entrenador blaugrana.

Xavi Pascual ha admès que l’ambient del Palau ha estat un factor determinant: "Els aficionats ens han ajudat molt, es fantàstic tenir el Palau Blaugrana així. La comunicació de l'equip amb el públic ha estat molt bona".

A continuació oferim les declaracions d’altres protagonistes del partit:

Àlex Abrines:

“Hem sortit al 100% des del principi, ens han sortit bé les coses, i hem aconseguit mantenir la intensitat fins al final del partit. Ara hem de preparar el següent partit, que serà completament diferent”.

Kostas Papanikolaou:

“Avui hem estat un gran equip, hem d’anar a Milà amb la mateixa intensitat, amb la mateixa mentalitat i jugant igual de dur”.

Erazem Lorbek:

“Divendres serà un partit diferent. És un partit de Final Four, però avui hem sortit amb tot i el Palau sempre és un factor important”.

“Som dos equips igualats i penso que avui hem demostrat que podem guanyar i amb un bon joc”.

“Hem estat bé en atac i defensa i només així es pot guanyar contra un gran equip”.

Jacob Pullen:

“Divendres serà un partit diferent, perquè serà a camp neutral. Avui hem estat molt còmodes jugant a casa, amb la confiança que ens dóna jugar en aquesta pista. Hem demostrat que podem guanyar-los”.

“La clau del partit ha estat la defensa, la defensa i el rebot per poder sortir en transició”.

“Jugar al Palau avui ha estat un plaer, perquè l’ambient que hi ha hagut ens ha ajudat molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut