fcb.portal.reset.password

Pascual, en una imatge d'arxiu. FOTO: V. SALGADO - FCB

Després del triomf contra el CB Canàries, Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit que el Barça "ha estat molt bé", però que encara "ha de trobar més regularitat en atac i en defensa".

El tècnic del FC Barcelona ha dit que "estem contents amb aquesta victòria perquè ens fa tancar una bona setmana" i ha afegit que el partit contra el conjunt d'Alejandro Martínez "era exigent i l'equip ha après ràpidament per on anava el partit". Pascual també s'ha mostrat molt satisfet amb el joc interior de l'equip i ha apuntat que la valoració dels dos equips "indica el bon partit en el dia d'avui. Hem estat molt concentrats i el nostre joc global ha estat bastant bo".

Petita Gira de quatre partits

"Entrem en quatre partits consecutius fora de casa. Jugarem també amb poc temps de marge. Kíev, Bilbao, Belgrad i Santiago són quatre partits que ens exigiran molt. A casa has de controlar millor les emocions i sempre costa. A domicili has de trobar energia dins de tu i estar concentrat", ha comentat Xavi Pascual, que es mostra confiat per les pròximes cites.

"El fet de baixar la mitjana d'edat global de la plantilla ens pot ajudar a recuperar-nos més ràpid dels partits en menys de 48 hores", ha analitzat el tècnic de Gavà.

Tornar a dalt