fcb.portal.reset.password
Pascual, aplaudint els seus jugadors

Pascual, aplaudint els seus jugadors. FOTO: V. SALGADO - FCB

Xavi Pascual s'ha mostrat molt satisfet després del triomf en el tercer partit de la final: “Hem sabut trobar el nostre moment i al final del tercer quart hem agafat avantatge. Tenim dues oportunitats i el quart partit serà molt complicat. L’eliminatòria està oberta i segur que veurem una bona versió”, ha analitzat el tècnic de Gavà, que ha volgut donar les gràcies a “tots els que han vingut al Palau, ha estat extraordinari. Estem feliços d’aquest triomf per tots ells, pels que ens han vist”.

“Hem fet un partit molt complet, amb encert des del triple. Hem generat avantatges, hem acabat amb 19 assistències i en els tres primers quarts sempre hem tingut resposta del Madrid”, ha comentat Pascual. “Estem jugant molt bé -ha afegit el tècnic-, igual que en el primer partit. Defensivament estem sòlids i ells tenen molta qualitat, perquè treuen molts avantatges”.

“Ens haurem de preparar moltíssim per poder guanyar el Madrid dos cops seguits. El Madrid sap jugar en situacions límit, no crec que els pesi molt anar per darrere. A nivell de pressió estem igualats. I l’equip que comenci millor l’ajudarà en el partit”, ha conclòs Pascual.

Tornar a dalt