Xavi Pascual: “Anímicament arribem en un bon moment”

Xavi Pascual: “Anímicament arribem en un bon moment”

El tècnic blaugrana creu que després de la victòria de dissabte contra el Madrid “afrontarem millor el partit de la Final Four”

Xavi Pascual afronta la seva cinquena Final a Quatre de l’Eurolliga des que es va fer càrrec de la banqueta de l’equip de bàsquet del FC Barcelona. El tècnic blaugrana ha reconegut aquesta tarda, en la roda de premsa que ha tingut lloc al Palau Blaugrana, que “anar o no de favorit no m'importa. No sento menys pressió perquè el Madrid sigui favorit. Hi ha molta gent pendent aquest cap de setmana del nostre Club”. I és que divendres el Barça s’enfronta a les semifinals de l’Eurolliga, que es disputa a Milà, al Reial Madrid. Un rival que ja es va trobar dissabte al Palau Blaugrana, en partit de Lliga, i que va guanyar per 86-75. “L’equip està en una bona situació. Estem bé i anímicament arribem en un bon moment. El partit de dissabte confirma que estem en una bona trajectòria”, ha explicat.

Encara sobre el Barça-Madrid del passat cap de setmana, Pascual ha reconegut que “era un partit molt important i després de la victòria afrontem millor el partit de la Final Four. Vam fer un bon encontre, molt complert durant pràcticament tot el partit”. I ha afegit que “arribem en un bon moment individual i col·lectiu i ara falta demostrar-ho. No controlar les emocions et fa fora de les semifinals”.

En el cas de Navarro, que en les últimes setmanes ha arrossegat molèsties, Xavi Pascual ha comentat que “hem d’anar poc a poc”. Però ha avisat que “és un jugador ambiciós i lluitarà per jugar al màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut