fcb.portal.reset.password
Pascual, donant instruccions en el partit contra el CSKA

Pascual, donant instruccions en el partit contra el CSKA. FOTO: V. SALGADO - FCB

Un cop aconseguit el triomf contra el Partizan de Belgrad per 64-82, Xavi Pascual ha comparegut en roda de premsa. El tècnic català, que ha volgut felicitar l'equip serbi per la feina que fa, ha comentat que al Barça li ha costat entrar en el partit. “Ens ha costat, sobretot en atac. No hem trobat bones posicions en el primer quart. A partir del segon ho hem aconseguit, hem defensat millor, hem pogut córrer i jugar millor bàsquet”, ha analitzat el preparador català.

Pascual, a més, ha trobat clau el tercer quart. “Hem trencat el partit en el tercer quart i ens ho hem emportat”, ha dit el de Gavà, que ha afegit que “hem jugat una bona defensa durant tot el partit i és possible que el Partizan hagi notat els problemes físics que porta arrossegant”.

Abrines, pas a pas

Un dels homes destacats aquest dijous ha estat Álex Abrines. L'escorta mallorquí, de 20 anys, ha anotat 19 punts en 25 minuts. Pascual, però, no vol que se'l compari amb ningú: “Sempre volem veure en els joves els sucessors dels que són estrelles. Abrines és jove, té 20 anys, i ha demostrat que té caràcter i futur. Però ha de seguir treballant, anar pas a pas i no ha de voler assemblar-se a ningú sinó tenir la seva pròpia personalitat”, ha aclarit Pascual.

Finalment, Pascual ha dit que el Barça al Palau se sent “més pressionat” i que a domicili l'equip “està més tranquil”.

Tornar a dalt