fcb.portal.reset.password
Lucic i Papanikolaou, en el primer partit

Lucic i Papanikolaou, en el primer partit. FOTO: ACBPHOTO

Una part de la feina ja està feta, però els de Xavi Pascual en volen més. El fet d’haver situat el 0-1 a l’eliminatòria dóna marge de tranquil·litat a un Barça que sap que pot decidir la sèrie i el pas a la final al Palau Blaugrana. Però abans hi ha un altre partit, igual o més important, que pot deixar molt a prop la final de la Lliga Endesa. Aquest dissabte els catalans volen repetir la gran feina realitzada dijous (58-77).

“Hem fet un pas important i suposo que anímicament estarem millor. Hem preparat la sèrie molt bé i ara hem de guanyar el segon”, va comentar Juan Carlos Navarro davant dels mitjans informatius aquest divendres. El seu company Nachbar, que va fer 15 punts en l’últim període, va explicar que els de Perasovic, tot i les baixes o els problemes físics, poden ser encara més perillosos: “A vegades, com més baixes té un equip més perillós és, perquè s’uneix. Hem de jugar 40 minuts de molta intensitat, aquest és el camí”.

Estadístiques molt favorables

Serà el cinquè València-Barça de la temporada i de moment el balanç, en els quatre partits disputats fins ara, és de 3-1 a favor dels blaugranes, que han guanyat a la Lliga Endesa al Palau, a la Copa del Rei a Màlaga i aquest dijous a les semifinals a la Fonteta. L’única victòria dels de Perasovic va ser a la Lliga Regular, a la segona volta.

Val a dir que hi ha una estadística increïble a favor dels de Pascual: sempre que han començat guanyant una sèrie a cinc partits s’han emportat l’eliminatòria o la Lliga. I això ha passat en 41 ocasions.

Tornar a dalt