Últim entrenament abans de marxar cap a Milà

Últim entrenament abans de marxar cap a Milà

Els homes de Xavi Pascual han fet un entrenament per espai de prop de dues hores per ultimar els últims detalls de la semifinal En aquesta Final Four debutaran quatre jugadors (Pullen, Lampe, Hezonja i Oleson), que encara no n’han disputat cap

El FC Barcelona ha fet aquest dimecres l’últim entrenament al Palau Blaugrana abans de volar cap a Milà. Els de Xavi Pascual han preparat els últims detalls per afrontar amb plenes garanties el partit de la semifinal contra el Reial Madrid del pròxim divendres (21 hores). Abans de l’entrenament de preparació, els blaugranes han fet una sessió de vídeo per repassar alguns aspectes de joc, i un cop acabat han marxat cap a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol que els portarà a Milà aquesta nit.

Aquesta Final Four, que serà la 8a de Juan Carlos Navarro, serà la primera de diversos jugadors. Jacob Pullen, Mario Hezonja, Maciej Lampe i Brad Oleson són els jugadors que s’estrenaran a la fase final de la millor competició continental. D’altra banda, Xavi Pascual compta amb tota la plantilla al complet i viatja a Milà amb els 14 jugadors disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut