fcb.portal.reset.password
Papanikolaou i  Navarro, celebrant una cistella contra el CSKA

Papanikolaou i Navarro, contra el CSKA. FOTO: V. SALGADO - FCB

Després de quatre partits consecutius a domicili, el FC Barcelona torna al Palau Blaugrana. Els homes de Xavi Pascual volen tornar al camí del triomf i el calendari ha fet coincidir dos partits de forma consecutiva a casa. Els rivals són d’entitat i no els ho posaran gens fàcil als catalans.

El primer rival, el Fenerbahçe de Zelko Obradovic, ha guanyat tots els partits disputats fins ara a l’Eurolliga i té un balanç de 6-0. Els turcs, que van superar els blaugranes a la seva pista per 75-70, visiten un Barça que vol canviar el rumb i capgirar el mal partit contra el Río Natura Monbús a Galícia. Es preveu un partit apassionant al Palau, pista que visitaran els McCalebb, Bogdanovic, Kleiza, Zoric, Bjelica o Preldzic, entre d’altres. El matx començarà a les 21 hores i serà ofert per Esport3.

I sense temps per descansar, el Barça tornarà a disputar un partit. Serà contra el CAI Saragossa, a les 12.15 hores (Esport3), en la que serà la vuitena jornada de la Lliga Endesa. Els de José Luis Abós, que aquesta temporada juguen l’Eurocup, tenen un balanç de 4 triomfs i tres derrotes i se situen per darrere del Barça a la classificació.

Així doncs, no et perdis dos partits d’alt nivell al Palau Blaugrana i ajuda el Barça en el camí cap al triomf.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - FENERBAHÇE::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1002&jornada=07&lang=ca::HOR::NF::TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - CAI SARAGOSSA::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=08&lang=ca::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt