Tomic s’incorpora als entrenaments

Tomic s’incorpora als entrenaments

El pivot croat s’ha reincorporat aquest divendres a la dinàmica blaugrana després de participar en l’Eurobasket d’Eslovènia Si no hi ha contratemps i si Xavi Pascual ho creu oportú, viatjarà a Tàrrega per a l’amistós de diumenge contra el Fuenlabrada

Xavi Pascual ja compta amb la totalitat dels seus efectius. L’últim d'incorporar-se ha estat Ante Tomic, que va finalitzar l’Eurobasket en quart lloc amb la selecció croata. Aquest divendres el pivot ha completat una suau sessió d’entrenament. Ha coincidit amb els seus companys, que acabaven de tornar de Munic, on van enfrontar-se al Bayern (78-85). Tomic s’ha exercitat aproximadament durant una hora i mitja.

“Estic content de ser aquí de nou, amb ganes de començar a entrenar-me i engegar la temporada”, manifestava a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. En l'aspecte particular, té clares les expectatives: “Espero donar més. Vull guanyar més títols”.

Si no hi ha cap contratemps d’última hora i si l’entrenador Xavi Pascual ho creu oportú, el jugador balcànic viatjarà amb l’equip diumenge a Tàrrega. El Barça hi disputarà el sisè amistós de pretemporada davant del Fuenlabrada (18.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut