Tomic: “L’únic objectiu és seguir guanyant”

Tomic: “L’únic objectiu és seguir guanyant”

El pivot i Hezonja destaquen el bon moment de l’equip La classificació matemàtica per a la Copa del Rei i seguir guanyant, objectius El partit contra l’Estudiantes serà aquest diumenge a les 12.30 hores

Ante Tomic i Mario Hezonja ha repassat davant dels mitjans els darrers dies d’activitat del FC Barcelona. La victòria a la pista del vigent campió d’Europa ha donat més consistència a la confiança d’un bloc que està creixent amb vista a la Copa del Rei, que ja és a tocar. En cas de superar l’Estudiantes, els barcelonistes aconseguirien el passi matemàtic per a la competició del KO.

A continuació us oferim el més destacat de les rodes de premsa dels dos jugadors:

Ante Tomic

“Cal que fem el mateix que la setmana passada: jugar el segon partit de la setmana com el primer. El nostre únic objectiu és seguir guanyant i classificar-nos per a la Copa del Rei.”

“Em sembla que Estudiantes és un equip que juga millor fora de casa que a casa. L’únic que sé que és que hem de jugar molt bé per guanyar demà.”

“Després de dues victòries fora de casa a l’Eurolliga i d’una victòria molt còmoda davant del Múrcia l’equip està en un bon moment. Només vull que mantinguem aquest nivell de concentració i de joc. Cal guanyar cinc o sis partits consecutius i arribar a la Copa amb bones sensacions.”

Mario Hezonja

“Estem molt bé. Penso que hem fet un pas endavant com a equip i estem molt preparats per a cada partit que ens ve. Davant l'Estudiantes hem d’aconseguir la victòria per tenir una bona posició per a la Copa.”

“El partit d’aquest diumenge serà com cada partit de la Lliga Endesa. Serà un partit molt dur perquè venim d’un partit també dur a l’Eurolliga. Que ells estiguin a la zona baixa de la classificació no vol dir res.”

“Cal estar seriosos i preparar tots els partits bé, perquè arriben els moments importants de la temporada com el TOP16, la Copa del Rei, els play-offs, la final four... Si fallem farem tres passos enrere... Cal ser molt professional ara.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut